TÜRMOB Üyeleri ve Stajyerleri için ACCA Kayıt Ücretleri Yenilendi

TÜRMOB Üyeleri ve Stajyerleri için ACCA Kayıt Ücretleri Yenilendi

ACCA ile yaptığımız anlaşma gereği, ders muafiyetlerimiz devam ederken, üyelerimiz ve stajyerlerimiz için indirimli kayıt ücretleri yenilenmiştir.

1 Şubat 2020 tarihinde uygulanmasına başlanacak olan ücretlere göre:
 

ACCA’e kaydolan üyelerimiz, ilk kayıt ücreti olarak 79£ ödeyeceklerdir. ACCA’in iki zorunlu dersinin (SBL ve SBR) ve bir seçmeli dersinin sınavlarını verdikten sonra “Etik ve Mesleki Beceriler” modülünü tamamlayarak ACCA ruhsatı almaya hak kazanacaklardır. 1 Şubat 2020 tarihi itibariyle kayıt yapan üyelerimiz, ayrıca aşağıdaki indirimlerden de yararlanabileceklerdir.

  • İlk yıl için yıllık üyelik ücreti ödemeyeceklerdir. (112 £ değerinde)
  • ACCA’in toplam 9 sınavından muafiyet ücretleri toplamı 906£ değerindedir. Üyelerimiz bu ücret üzerinden dörtte bir oranında indirim alarak yalnızca 225£ ödeyeceklerdir.
  • İleri Vergilendirme (ATX) sınav ücreti (140 £ değerinde)

ACCA’e kaydolan stajyerlerimiz ise ilk kayıt ücreti olarak 49£ ödeyeceklerdir. Stajyerlerimiz, ACCA’in zorunlu iki dersinin (SBL ve SBR) ve iki seçmeli dersinin sınavlarını verdikten sonra “Etik ve Mesleki Beceriler” modülünü tamamlayarak ACCA Ruhsatı almaya hak kazanacaklardır. 1 Şubat 2020 tarihi itibariyle kayıt yaparak aşağıdaki indirimlerden de yararlanabileceklerdir:

  • İlk yıl için yıllık üyelik ücreti ödemeyeceklerdir. (112 £ değerinde)
  • ACCA’in toplam 9 sınavından muafiyet ücretleri toplamı 906£ değerindedir. Stajyerlerimiz bu ücret üzerinden dörtte bir oranında indirim alarak yalnızca 225£ ödeyeceklerdir.

Bu ücretler ve muafiyetlerden yararlanmak için üye ve stajyerlerimizin ACCA’e kayıtları esnasında “Registration Code” bölümüne girecekleri özel kodlar ACCA Türkiye ofisi tarafından temin edilecektir.

Ücret muafiyetlerine ilişkin detaylı bilgiye TÜRMOB ve ACCA Muafiyet Anlaşması Ücret Muafiyeti dokümanından ulaşabilirsiniz.