TÜRMOB Üyeleri ve Stajyerleri için 2021 yılında ACCA Başvuru Ücretlerinde Artış Olmayacak

TÜRMOB Üyeleri ve Stajyerleri için 2021 yılında ACCA Başvuru Ücretlerinde Artış Olmayacak
 

Her yıl Mart ayında ACCA tarafından güncellenen ve artış yapılan başvuru ücretleri, bu yıl TÜRMOB üyeleri ve stajyerlerine özel olarak sabit tutulmuştur. Üyelerimiz 89£ yerine 79£, stajyerlerimiz ise 49£ ödeyerek gerçekleştirdikleri kayıtlarını bu yıl da aynı ücretler üzerinden yapmaya devam edeceklerdir.
 

ACCA’e kaydolan üyelerimiz ilk kayıt ücreti olarak 79£ ödeyecekler ve aşağıdaki indirimlerden de yararlanmaya devam edeceklerdir:

  • İlk yıl için yıllık üyelik ücreti ödemeyeceklerdir. (112£ değerinde)
  • ACCA’in toplam 9 sınavından muafiyet ücretleri toplamı 978£ değerindedir. Üyelerimiz bu ücret üzerinden dörtte bir oranında indirim alarak yalnızca 225£ ödeyeceklerdir.
  • İleri Vergilendirme (ATX)* sınav ücreti (156 £ değerinde)

(*)TÜRMOB üyelerinin İleri Vergilendirme sınavına girme zorunluluğu bulunmamaktadır.

ACCA’e kaydolan stajyerlerimiz ise ilk kayıt ücreti olarak 49£ ödeyecekler ve aşağıdaki indirimlerden de yararlanmaya devam edeceklerdir:

  • İlk yıl için yıllık üyelik ücreti ödemeyeceklerdir. (112£ değerinde)
  • ACCA’in toplam 9 sınavından muafiyet ücretleri toplamı 978£ değerindedir. Stajyerlerimiz bu ücret üzerinden dörtte bir oranında indirim alarak yalnızca 225£ ödeyeceklerdir.
     

Bu ücretler ve muafiyetlerden yararlanmak için üye ve stajyerlerimizin ACCA’e kayıtları esnasında “Registration Code” bölümüne girecekleri özel kodlar ACCA Türkiye ofisi tarafından temin edilecektir.
 

Ücret muafiyetlerine ilişkin detaylı bilgi için education@turmob.org.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.